Skip to main content

Vacature sportbegeleider, 20 uur – regio Bunschoten

Voor de vacature sportbegeleider in de regio Bunschoten is Sportdocent op zoek naar jou! Ben jij enthousiast over sport en op een ontspannen manier kinderen activeren? Denk jij ook weleens terug aan je jonge jaren, waarbij je iedere dag met vriendjes en vriendinnetjes buiten speelde? Stoepranden, pleintjesvoetbal of slag met hindernissen in de speeltuin! Jammer genoeg is hier de laatste jaren een kentering in gekomen: jongeren zitten zelfs bij goed weer liever binnen. Het is onze missie om daar verandering in te brengen en jij kunt hier een cruciale rol in spelen.

Deze vacature betreft een aanvraag voor 20 uur per week op maandag t/m vrijdag. Ingaande per 06-03-2023 (of eerder waar mogelijk) met een looptijd van 12 maanden, met uitzicht op verlenging!

Wat doet een sportbegeleider?

De kinderopvang heeft een unieke positie in het sportieve speelveld, omdat er op de BSO georganiseerd gesport en bewogen kan worden. Als sportbegeleider ben jij degene die sportieve activiteiten bedenkt, uitwerkt en toepast in de praktijk. De uitdaging ligt in het zoeken naar sporten en spellen die jongeren tussen de vier en twaalf jaar oud aanspreken en activeren. Zo hebben we Fortnite tot leven gewekt door er een gaaf trefbalspel van te maken. De mogelijkheden hierin zijn natuurlijk eindeloos en jij bent degene die hier de vrije hand in krijgt!

Naast het werken in de kinderopvang ben je inzetbaar voor het verzorgen van pleinspelen en bewegend leren op basisscholen, en is er de mogelijkheid kleutergymles te geven.

Welke sportbegeleider zoeken wij?

  • Je bent bij de start van je werkzaamheden in het bezit van een afgeronde opleiding Sport en Bewegen, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of Pedagogisch Medewerker.
  • Ook met een Sportkunde- of ALO-diploma ben je bevoegd om in de kinderopvang te werken of pleinspelen te organiseren. Volg je op dit moment nog een sport of pedagogisch gerelateerde studie? Dan kun je vaak al met 50% van je studiepunten bij ons aan de slag als sportbegeleider!
  • Heb je een ander diploma dan hierboven benoemd, maar ben je bevoegd om in de kinderopvang en op het schoolplein te werken – je controleert dat hier – solliciteer dan vooral.
  • Het allerbelangrijkste is dat je jouw en onze passie voor sport en bewegen kunt overbrengen op kinderen. Ook vind je het leuk je ervaringen te delen met collega’s, zodat we allemaal van elkaar leren!

Wat is Sportdocent?

Sportdocent is in een breed spectrum actief binnen de sportwereld, doordat we een initiatief zijn van Nationaal Bureau Sport Stimulering. Bij Nationaal Bureau Sport Stimulering zetten we ons met een team van jonge, gezellige sportprofessionals in om sport, beweging en (buiten)spelen te stimuleren bij kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud. Dit doen we via drie merken, te weten NBSS, Sportivun en Sportdocent:

  • Vanuit NBSS ondersteunen en ontlasten we gemeenten binnen de uitvoering van het sport-, sociaal en maatschappelijk beleid.
  • Sportivun richt zich op het organiseren van een heleboel verschillende sport- en beweegactiviteiten, zoals sportkampen, sportdagen, een voetbalschool en sportieve kinderfeestjes. Ook ondersteunen we sportverenigingen, zowel in de praktijk (bijvoorbeeld trainingen verzorgen) als op bestuurlijk vlak.
  • En bij Sportdocent verzorgen we gymlessen en sportactiviteiten in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs, evenals de kinderopvang.

Wat bieden we jou?

  • Een jaarcontract voor 20 uur per week, met uitzicht op verlenging;
  • Een marktconform salaris dat ligt tussen de €2036,65 en €3073,18,- euro bruto o.b.v. fulltime;
  • De mogelijkheid om door het jaar heen leuke workshops en scholingen te volgen, waardoor je jezelf blijft ontwikkelen als professional;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een pensioenregeling;
  • Doorgroeimogelijkheden. Deze functie is ideaal om als parttimer in te vullen of bijvoorbeeld naast je studie. Tegelijkertijd hebben we klussen genoeg, dus als je het leuk vindt om je uren verder uit te bouwen en richting een fulltime dienstverband te gaan, is dat in vrijwel alle gevallen mogelijk bij ons;
  • Een heleboel leuke collega’s, gezellige vrijdagmiddagborrels en barbecues!

Het unieke aan Sportdocent is daarnaast dat onze collega’s in het veld, waarvan jij er dus een kunt worden, in meerdere gebieden ingezet worden. Zo kun je naast je werkzaamheden op de BSO aan de slag als begeleider op sportkampen van Sportivun, sportieve kinderfeestjes en sportdagen of zelfs als trainer bij onze eigen voetbalschool of bij een van de voetbal- of tennisverenigingen waar we actief zijn. The sky is the limit en dit is dus ook een manier om jouw urentotaal uit te breiden indien gewenst!

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je te gek om bij ons bedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaand formulier, en wie weet tot snel! Voor vragen kun je onze collega Julia mailen op julia.fransen@nbss.nl


Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier vacature – Regio Bunschoten
0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden